Sari la conținut

Copilărie răpită, părinţi „fără vină” şi fără timp…

Să nu credeţi că doar mijloacele materiale sunt totul pentru copiii dumneavoastră! Dacă aţi amânat dorinţa de a avea un copil pentru a vă dezvolta o carieră spre a avea bani ca să „îi oferiţi totul”, atunci gândiţi-vă că e ceva greşit aici: un copil are nevoie doar de puţine haine, un pic din mâncarea ce vă rămâne dvs. în farfurie şi MULT TIMP pe care să i-l alocaţi. De ce? Pentru că, peste ani, când îl va întreba cineva cum a fost copilăria lui ce îşi va putea aduce aminte? Decât că în copilărie trăia singur în casă, stătea pe telefon întruna, se uita pe Youtube, îşi făcea temele şi se plictisea groaznic.

Cu toate activităţile extraşcolare, cu toate hobby-urile pe care părinţii încearcă să le cultive mai mult cu forţa micuţilor (meditaţii de chitară, pian, canto, pictură, etc.) copilul singur, „blindat” de activităţi costisitoare şi meditatori, va fi tot un nefericit!

Faceţi-vă timp, măcar o oră pe zi, în fiecare zi, pentru copiii dumneavoastră – vor trece anii şi nu vor mai avea ei timp şi chef de dumneavoastră. De ce? Pentru că vor munci să îşi dezvolte o carieră pentru a câştiga bani, ca să îşi întemeieze o familie, ca să „le ofere totul copiilor lor”…