Copilarie rapita, parinti „fara vina” si fara timp…

Sa nu credeti ca doar mijloacele materiale sunt totul pentru copiii dumneavoastra! Daca ati amanat dorinta de a avea un copil pentru a va dezvolta o cariera spre a avea bani ca sa „ii oferiti totul”, atunci ganditi-va ca e ceva gresit aici: un copil are nevoie doar de putine haine, un pic din mancarea ce va ramane dvs. in farfurie si MULT TIMP pe care sa i-l alocati. De ce? Pentru ca, peste ani, cand il va intreba cineva cum a fost copilaria lui ce isi va putea aduce aminte? Decat ca in copilarie traia singur in casa, statea pe telefon intruna, se uita pe Youtube, isi facea temele si se plictisea groaznic.

Cu toate activitatile extrascolare, cu toate hobby-urile pe care parintii incearca sa le cultive mai mult cu forta micutilor (meditatii de chitara, pian, canto, pictura, etc.) copilul singur, „blindat” de activitati costisitoare si meditatori, va fi tot un nefericit!

Faceti-va timp, macar o ora pe zi, in fiecare zi, pentru copiii dumneavoastra – vor trece anii si nu vor mai avea ei timp si chef de dumneavoastra. De ce? Pentru ca vor munci sa isi dezvolte o cariera pentru a castiga bani, ca sa isi intemeieze o familie, ca sa „le ofere totul copiilor lor”…