Ce instrument muzical sa aleg?

Un hobby este, cu siguranta, o indeletnicire ce va scoate din rutina zilnica, ce va poate face sa va exprimati ganduri sau trairi pe care pana acum poate nu ati reusit sa le faceti cunoscute si celor din jur. Fie ca pictati, fie ca desenati sau colectionati diverse obiecte de valoare sau ca alegeti sa manuiti un instrument muzical, o pasiune trebuie exploatata in mod corespunzator.

Asadar, azi ne-am gandit sa vorbim despre alegerea unui instrument muzical. Daca va place muzica, alegeti-va un instrument muzical ghidandu-va obiectiv si dupa cunostintele dumneavoastra de teorie muzicala, dupa timpul pe care sunteti dispus sa il alocati pentru a exersa,… Adica nu ar fi poate tocmai recomandat sa alegeti sa va cumparati o vioara – care este unul din cele mai grele instrumente – daca lucrati la multinationala si veniti seara obosit acasa: nu veti avea energia si timpul necesar sa dezvoltati abilitati de violonist.

Daca locuiti la apartament este indicat sa va feriti de chitare electrice pe care nu le puteti exploata la maxim: o chitara electrica suna bine, plin, abia la un volum atat de ridicat incat sa deranjati toti vecinii!

Poate cel mai nimerit instrument ramane tot o chitara rece acustica (nu clasica, pentru ca are gatul prea lat pentru un incepator) sau un pian electric (pianina).

Pentru a le alege este bine sa optati totusi pentru o firma de care sa fiti incantat si convins ca este una de prestigiu, chiar daca sunteti incepator. Nu considerati ca daca sunteti la inceput puteti canta si pe instrumente de calitate mai joasa.

Puteti incerca un site pentru instrumente bune, la un pret foarte avantajos, pe www.muziker.ro . Iar ca brand, va recomandam Yamaha. Producatorul japonez se tine de promisiune si ofera o calitate ireprosabila tuturor instrumentelor pe care le produce.

Dumneavoastra ce instrument v-ar placea?