Cum se obțin despăgubiri în urma unui accident rutier?

Cel mai bine este să nu se întâmple! Dar și dacă se întâmplă un accident rutier, cu vătămări corporale sau, ferească Dumnezeu, cu deces, aveți câțiva pași pe care trebuie să îi urmați:

  • să NU semnați nimic neasistat de un avocat de accidente rutiere, chiar dacă poliția sau cineva din spital vă presează.
  • să contactați o societate de obținere de despăgubiri din accidente rutiere cu experiență precum Priboi si Asociatii și să povestiți exact cum s-a petrecut accidentul.
  • să păstrați toate bonurile și chitanțele cu care ați plătit spitalizări, medicamente, etc. sau, în cazul decesului, cheltuielile pe care le-ați efectuat cu ocazia înmormântării.

Echipa Priboi si Asociatii se ocupă de tot procesul de obținere al despăgubirilor, de la căile premergătoare instanței, până la încasarea concretă, efectivă a banilor, inclusiv în caz de executare silită a firmei de asigurare RCA. Deci, pentru a obține despăgubiri din accidente rutiere, trebuie să sunați la Priboi si Asociatii și să discutați care sunt pașii pentru a semna un contract de colaborare în acest sens.

Scroll to Top