5 indicii ca te inseala – Cum aflu daca ma inseala?

Si doar o simpla banuiala este o catastrofa pentru cel ce traieste asa ceva! Dar nici sa picam in patima geloziei fara dovezi, motive si argumente clare! Si cum putem verifica? Iata cativa pasi simpli:

  1. Primul indiciu este telefonul mobil : inventeaza un motiv sa faceti schimb de telefoane – comandati-va un produs pe internet pentru care treceti, „din greseala” numarul de telefon al partenerului suspect astfel incat curierul sa fie nevoit sa sune pe telefonul suspectului de infidelitate. Daca refuza schimbul telefoanelor, faceti-va ca gresiti si plecati dimineata la serviciu direct cu telefonul partenerului; daca si asa preintampina, cereti-i-l direct, fara ocolisuri!
  2. Faceti-i vizite neanuntate la serviciu sau la locurile unde stiti ca, teoretic, isi desfasoara activitatea.
  3. Luati-va o zi de concediu fara sa il anuntati atunci cand intuiti ceva necurat si ramaneti acasa. Poate tocmai in dormitorul dumneavoastra se petrece nefericirea!
  4. Daca pleaca, sunati-l pe WhatsApp cu video call direct. Daca nu raspunde,… sa zicem ca nu a avut semnal! :))
  5. In ultima instanta, aplicati o metoda pe care a folosit-o o cunostinta de-a mea cu multa experienta de viata, trecuta prin greutati: i-a scris partenerului cu mana ei, cu pixul, un text penibil, caraghios, in zona intima astfel incat daca s-ar fi dezbracat in fata oricui s-ar fi facut de rusine ireparabil. In plus, n-ar fi putut nici sa stearga textul si apoi sa il refaca. Iata o metoda ce il obliga pe partenerul infidel sa aiba un comportament corect!