Sari la conținut

Credeai că ești șmecher: ai condus cu permisul suspendat dar te-a prins poliția și ți-a făcut dosar penal!

Pentru mai mult de 15 puncte acumulate, pentru viteză, pentru neacordare e prioritate, pentru ce exact ți s-a reținut permisul știi tu mai bine! Dar pentru ce te-ai urcat la volan apoi știind că ai permisul suspendat? N-are nimic, există rezolvare pentru orice, mai ales dacă nu te-a prins și băut la volan sau nu ai vătămat vreo persoană!

Valentina Priboi este avocat specializat în dosare penale privind infracțiuni rutiere, pentru conducere cu permisul suspendat sau sub influența băuturilor alcoolice și ne-a făcut câteva precizări prețioase ”trebuie să ne întâlnim pentru a vedea care ne sunt elementele în circumstanțiere, ca să vedem dacă există cumva și vreun concurs de infracțiuni – de pildă și vreun accident cu victime, consum de alcool la volan, etc. Dacă există și alte infracțiuni în concurs cu cea de conducere cu permisul suspendat, trebuie să găsim cele mai bune apărări, cele mai bune probe pentru a putea închide dosarul penal încă din faza de urmărire sau, în cel mai rău caz, să obținem cea mai ușoară condamnare, anume o amndă penală sau doar câteva zile de muncă în folosul comunității.”

Valentina Priboi, avocat dosar penal conducere cu permis suspendat

Dar, dacă nu există antecedente penale, alte infracțiuni reținute în concurs de către organele de cercetare penală, pare că există multe șanse de a scăpa ușor de această întâmplare stresantă. Așa că, dacă ați intrat în asemenea bucluc, găsiți-vă un avocat bun, specializat în dosare penale pentru infracțiuni rutiere!