Sari la conținut

Dispozitivele cu ultrasunete antilătrat de câini – o mare țeapă!

Știu prin ce treci! Ai un vecin nesimțit care ”face ce vrea la el în casă sau în curte”, îți pune manele la maxim sau își lasă un câine să latre întruna, spre disperarea ta… Nu mai poți să dormi, te sâcâie întruna, devii anxios și urăști să mai vii acasă! Poate ai sunat și la poliție care abia a așteptat să scape de tine și nu te-a ajutat cu nimic!

Acum crezi că ai găsit rezolvarea: ai găsit niște aparate antilătrat, niște dispozitive cu ultrasunete care îți promit că vor inhiba, că vor descuraja câinele cu pricina să mai latre; dar ce să vezi? Țeapă! Cele mai multe dispozitive antilătrat sunt niște ”jucării”, de cele mai multe ori, fără efect. Sincer, cei care vând așa ceva ar putea fi dați și în judecată pentru infracțiunea de înșelăciune – prezintă un fapt neadevărat ca fiind adevărat!

Deci, dacă aveți de gând să vă cumpărați asemenea dispozitive antilătrat, nu vă așteptați la rezultate, ultrasunetele produse nu domolesc mai deloc niciun câine! Mai pe șleau… majoritatea funcționează pe principiul efectului razelor de lună asupra cizmelor de gumă!