Sari la conținut

Cum scap de un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat?

Simplu! Trebuie să cunoști un avocat bun, specializat în infracțiuni rutiere, un avocat care instrumentează doar dosare penale de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, conducere cu permisul suspendat, părăsirea locului accidentului, accidente rutiere cu victime, vătămări corporale sau decese.

Valentina Priboi, avocat infracțiuni rutiere

Unul din cei mai cunoscuți avocați din România în domeniul infracțiunilor rutiere este Valentina Priboi, cu sute de dosare încheiate cu succes. ”Împreună cu echipa mea suntem prezenți oriunde în țară – București, Craiova, Brașov, Constanța, Timișoara, Cluj sau Iași – pentru a obține cele mai ușoare sancțiuni sau chiar clasarea în dosarele clienților noștri cercetați penal. Fie în faza de urmărire penală, la Parchet, fie în instanța de fond sau cea de apel, există întotdeauna soluții, nu există niciun dosar fără șanse, rezultatele vin însă doar din muncă, cercetare și experiența acumulată…” – Avocat Valentina Priboi

Astfel, dacă vă aflați într-un asemenea moment de cumpănă, tot ce aveți de făcut este să sunați la 0746 548 064 și să faceți o programare!

www.priboi.ro/rutiere